Šalvěj alias babské ucho. Je to velmi krásná bylinka s jemnými listy, příjemně kořeněnou chutí a širokým využitím. Používá se v léčitelství, kosmetickém průmyslu i v kuchyni....
Pokud chcete překvapit novou chutí, rozhodně použijte uzenou papriku. Je výborná do polévky, na kuřecí maso a ryby. Používá se taky k ochucení tvrdého sýru. Přidáním uzené...
Pokud zrovna nemáte po ruce čerstvý česnek, vhodnou alternativou je právě mletý. Ten můžete použít například k dochucení polévek, masa, zeleninových pokrmů a vlastně všude...
Pikantní chuť a lehce nasládlé aroma černého pepře dodá jídlu ten správný šmrnc. Celý pepř se používá pouze na aromatizaci, protože je velmi tvrdý, takže přímé konzumaci se...
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.