Koření
Nejprodávanější

Sušená mletá cibule se dá použít při tepelné úpravě masa a zeleniny nebo přípravě vývarů a polévek. Nástřikem získá zpět vodu, kterou ztratila sušením a její chuť je velmi...

Pokud zrovna nemáte po ruce čerstvý česnek, vhodnou alternativou je právě mletý. Ten můžete použít například k dochucení polévek, masa, zeleninových pokrmů a vlastně všude...

Oblíbené koření, které dodá Vaší kuchyni ostrou, jedinečnou chuť. Chilli je důležitou součástí mnoha pokrmů, především indické a mexické kuchyně. Toto koření ale můžete použít...

Římský kmín neboli kumín chutná kořeněně sladce, lehce ostře a je součástí mnoha známých směsí jako Garam Masala, Curry nebo Tandoori. Je vhodný na přípravu mexických...

U koriandru ucítíte silnou ořechovou vůni a nasládlou pikantní chuť. Může se použít i jako lehké zahušťovadlo do omáček. Tvoří hlavní složku kari a je vhodný při nakládání hub,...

Zaujme svou výraznou žlutou barvou a specifickou dřevitou vůní. Toto zemité koření se skvěle hodí do rýžových pokrmů nebo čočky a chutná skvěle s lilkem, špenátem, kuřecím...

Nezbytná součást české kuchyně. Do takové poctivé čočkové polévky nebo guláše patří právě majoránka. Najdete u ní jemnou vůni a trošku nasládlou chuť. Můžete ji přidat taky ke...

Pikantní chuť a lehce nasládlé aroma černého pepře dodá jídlu ten správný šmrnc. Celý pepř se používá pouze na aromatizaci, protože je velmi tvrdý, takže přímé konzumaci se...

Povzbudivá, osvěžující vůně s nádechem pryskyřic si vás jistě podmaní. Rozmarýn můžete přidat k telecímu, jehněčímu nebo drůběžímu masu, ale i k pečeným rybám a...

Pravá cejlonská skořice a její jemně a sladce kořeněná chuť bude tím pravým ochucovadlem do Vašich nápojů, pokrmů či dezertů. Složení: 100% cejlonská skořice BIO

Španělská paprika se nejlépe hodí do studené kuchyně, kde vynikne její jasná chuť a vůně s lehkým ovocným aroma. Při tepelném zpracování má tendenci zhořknout. Můžete ji...

Pokud chcete překvapit novou chutí, rozhodně použijte uzenou papriku. Je výborná do polévky, na kuřecí maso a ryby. Používá se taky k ochucení tvrdého sýru. Přidáním uzené...

Sušený zázvor můžeme použít do sušenek, perníků, jablečných koláčů a závinů, do směsí koření na ryby a drůbež i oblíbených vánočních zázvorek. Skvěle se také hodí do...

Silný kořen smetánky lékařské obsahuje mnoho živin a prospěšných látek. V kombinaci s mlékem a kořením vznikne jedinečný nápoj s jemnou chutí, která někomu může připomenout...

Kousky sušené řepy a koření vytvoří společně s mlékem a máslem lahodný růžový nápoj, který Vás překvapí svou sladkou chutí. Jemné koření dodává nápoji orientální nádech. Nebojte...

Kurkuma, skořice a pepř - kombinace, která Vám nejen zachutná, ale v chladnějších měsících Vás krásně prohřeje. Užijte si příjemné chvilky zachumlaní v dece se šálkem tohoto...

Skvělý pomocník v kuchyni nejen do polévek, ale také do omáček a dalších pokrmů. Zvýrazní chuť i vůni. Čistě rostlinný, bezlepkový, bez glutamátu, přidaných zvýrazňovačů...
Jednodruhová koření i skvělé kořenící směsi, které dodají Vašemu jídlu tu správnou chuť.
Odkud naše koření pochází? Pochází ze zemí, pro které je daná surovina typická a umí ji tam tak nejlépe vypěstovat. Najdete u nás například pravou cejlonskou skořici, kurkumu z Indie, uzenou sladkou papriku ze Španělska a mnohem více.
Koření balíme do třívrstvého papírového sáčku, který je vyroben z přírodních polymerů a rozloží se i v domácím kompostéru. Sáček poskytuje ochranu proti světlu, kyslíku a vlhkosti.