Blog

Svět bylinek skýtá spoustu zajímavostí. Rádi bychom je postupně přibližovali formou krátkých článků. Můžete se tak dozvědět více informací o naší firmě, plánech a přístupech, o tom jaké suroviny používáme nebo různé zajímavosti ze světa čajů.

Zázrak jménem Zlaté mléko

Kurkumovník dlouhý patří do rodiny zázvoru a podobně jako u něj se používá hlavně kořen. Namletím ko...

Zdroj vitamínu C

Takové množství vitamínu C, jako má rakytník a šípek, bychom jinde jen těžko hledali. Rakytník obsa...

Děti a čaj

Doporučujeme doslazovat dětem čaje co nejméně a případně volit zdravější alternativy jako je med, ko...

Jak připravit Cold Brew kávu?

Cold Brew je oblíbený způsob přípravy kávy (klidně i čaje). Princip přípravy stojí na pomalém louhov...

Proč pít v létě teplý čaj?

Je pravda, že teplý čaj je lepší než studený? Jaké čaje se hodí vyzkoušet? Čistá voda je nejlepším ...

Grilovaná kuřecí prsa v jogurtové marinádě s kořením od Bylincy

recept_kureci_prsa_v_jogurtove_marinade Kuřecí prsa je dobré před grilováním namarinovat, aby i po ...

Co je to výběrová káva?

Výběrová káva se pěstuje v ideálních klimatických podmínkách. Na malých farmách, kde je káva sb...

Letní grilování

Grilovací sezóna je v plném proudu! V Bylince jsme se na ni připravili a máme pro Vás nové...

Uklidňující levandule

Levandule původně pochází ze západního Středomoří. Dnes je neodmyslitelně spjatá s Francií, předevší...

Zelený čaj China Sencha

Zelený čaj je známý více než 5000 let. Je považován za pravý, skutečný čaj. Největšími producenty ze...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.