Blog, Strana 7
Výpis článků
Proč si nedopřát příjemnou chuť svařáku ještě dříve než v předvánoční čas? Dobře připravený svařák chutná skvěle a jeho příprava Vám zabere pár minut. Horkým voňavým šálkem pak můžete potěši...
Kurkumovník dlouhý patří do rodiny zázvoru a podobně jako u něj se používá hlavně kořen. Namletím kořene vzniká koření kurkuma. Pochází především z Indie a hojně se používá v Asii a asijské ...
Takové množství vitamínu C, jako má rakytník a šípek, bychom jinde jen těžko hledali. Rakytník obsahuje až 10x více vitamínu C než pomeranč a mimo to spoustu dalších prospěšných látek. Šípek v o...
Doporučujeme doslazovat dětem čaje co nejméně a případně volit zdravější alternativy jako je med, kokosový nebo třtinový cukr. Ovocné čaje i některé druhy bylinek mají přirozeně nasládlou chuť a proto...
Cold Brew je oblíbený způsob přípravy kávy (klidně i čaje). Princip přípravy stojí na pomalém louhování čerstvě namleté zrnkové kávy ve studené filtrované vodě zhruba 16 až 24 hodin. Výsledkem je jemn...
Je pravda, že teplý čaj je lepší než studený? Jaké čaje se hodí vyzkoušet? Čistá voda je nejlepším způsobem, jak navrátit tělu vypocené tekutiny. Pokud však nechcete pít „jen“ vodu zkuste čaje. Ať už...
recept_kureci_prsa_v_jogurtove_marinade Kuřecí prsa je dobré před grilováním namarinovat, aby i po grilování zůstala šťavnatá. Můžete zvolit marinádu na bázi oleje, my však doporučujeme jogurtovou ma...
Výběrová káva se pěstuje v ideálních klimatických podmínkách. Na malých farmách, kde je káva sbírána ručně s maximálním ohledem na kvalitu, výběr a zpracování kávového zrna. Káva se vyznačuj...
